Agrofrost zaštite od niskih temperatura . Voćnjaci, vinogradi, plastenici, otvorena polja… Bez obzira na usjeva koje imate, morat ćete ih zaštititi od noćnog smrzavanja. Mi vam možemo pomoći. A budući da imamo nekoliko dostupnih sistema, uvijek vam možemo ponuditi idealno rješenje za vašu situaciju.

Prisutni smo u 136 država u svijetu!

Frostbuster i FrostGuard

Konačan oblik zaštite od smrzavanja i oprašivanja!

FrostGuard: najfleksibilniji

Agrofrost Vam nudi kompletan program rješenja zaštite od niskih temperatura . voćnjaci, vinogradi, plastenici, otvorena polja… Bez obzira na usjeve koje imate, morat ćete ih zaštititi od noćnog smrzavanja. Mi Vam možemo pomoći.

Frostbuster: najekonomičniji

Naš Frostbuster i FrostGuard ne samo da zaštite vaše usjeve od smrzavanja noći, oni takođe poboljšavaju voćni niz i oprašivanje. To je važna prednost da vam možemo ponuditi kroz naše proizvode. Niko drugi to ne može.
Ovisno o veličini farme, lokalnim vremenskim uslovima i vašim ličnim preferencijama, mi Vam možemo pomoći odabrati najbolju zaštitu. Možda želite najisplativije rješenje, možda ćete htjeti više fleksibilnosti ili možda želite maksimalnu udobnost i komfor.

Ovisno o veličini farme,lokalnim vremenskim uvjetima i vašim ličnim
preferencijama, mi Vam možemo pomoći odabrati najbolju zaštitu.
Možda želite najisplativije rješenje, možda ćete htjeti više fleksibilnosti ili možda želite maksimalnu udobnost i komfor.

FrostGuard: najfleksibilnija dostupna zaštita.

Iako je izvorno dizajniran za male vinograde i voćnjake, FrostGuard je fleksibilan i tako jednostavan za korištenje da ga sve više i više uzgajivača kupuje kako bi zaštitili veće površine. FrostGuard ima plinski plamenik i snažan ventilator, pokreće ga plinski motor . Vi samo morate pokrenuti motor, podesiti temperaturu , a FrostGuard će učiniti sve ostalo.

TIP GC20

TIP GC30

izlaz

primjena

distribucija zraka

tik iznad tla

za većinu voćnjaka, niske usjeve na
otvorenim poljima

stroj se okreće oko 360 °
stalno

iznad stroja

za vinograde,palstenike, visoke kulture

izlaz se okrene za 360 °
stalno

Tip GC20: model s izlazom tek iznad tla je idealan za većinu voćnjaka, niske ili usjeve poput jagoda. U voćnjacima, on pokriva područje ovalnog oblika od 60/80 do 100/110 metara (kapacitet puno ovisi o gustoći stabala). U otvorenom polju, ona pokriva krug promjera između 100 i 120
metara.
Tip GC30: model s izlazom iznad stroj je za većinu vinograda, staklenika, i visoke kulture kao što su maline i sl. Ovaj model obuhvaća kružno područje promjera između 100 i 120 metara.